Van vormgeven worden wij vrolijk!

Engelen & de Vrind is gestart in 1996 door Nina de Vrind en Koen Engelen. Het was een logisch gevolg van onze samenwerking tijdens onze studie aan de Koninklijke Academie van Beeldende Kunsten, Den Haag en een goede aanvulling van elkaars eigenschappen.

Nina: "het liefst zet ik mijn tanden in complexe typografische uitdagingen, zoals tabellen, jaarverslagen, boeken en tijdschriften. Het structureren van informatie vind ik altijd een leuke uitdaging. Naast mijn werk, wat ook mijn hobby is, hou ik van lezen, motorrijden en flamencodansen".

Koen: "het liefst hou ik me bezig met vorm en concept. Zoeken naar de meest ideale combinatie van beiden en puzzelen tot een logisch beeld. Vorm en functie moeten in balans zijn. Dit proces gaat 24/7 prima samen met mijn hobby's; schaatsen, hardlopen en racefietsen".

Ook fotograferen en schilderen wij beiden af en toe... als daar tijd voor is.

Enorm efficiënt
Wij werken nauw samen met een netwerk van creatieve professionals en grafische bedrijven die op het juiste moment (en alleen indien nodig) met al hun kennis, ervaring en enthousiasme kunnen worden ingezet. Ons netwerk bestaat uit fotografen, tekstschrijvers, webdevelopers, filmmakers, reclamebeletteraars en drukkerijen.

Ofwel… Enorm in Vorm!

Naar boven